Assessoria Diagonal - Assessors i consultors

SERVEIS

Assessoria Diagonal està integrada per diferents professionals especialitzats en diferents àrees empresarials (comptable, fiscal-mercantil, control de gestió), que ofereix serveis d'assessoria integral a empreses, grans patrimonis i professionals.
El nostre objectiu és oferir un assessorament personalitzat als nostres clients. Conscients que cada client necessita uns serveis específics adaptats a les seves necessitats, avaluem cada cas individualment i preparem un pressupost i una cistella de serveis fet a mesura que cobreixi les seves necessitats, buscant incloure els que siguin específics a l'activitat i idiosincràsia de l'empresa, adaptant-nos al que, sobretot, creiem que necessita l'empresa en cada cas concret.
Els nostres serveis es concentren en tres àrees principals, l'àrea de control de gestió, l'assessorament fiscal-mercantil, i l'assessorament comptable.
Creiem que la nostra experiència de més de trenta anys al servei de les empreses i el nostre coneixement profund i actualitzat del món empresarial pot ser-los de gran ajuda.
caCatalà